Kako deluje?

Da bi dosegli popust, se mora za nakup izbrane ponudbe odločiti določeno število ljudi. Če se to zgodi, pridobijo vsi, če ne, nihče ničesar ne izgubi. Vas zanimajo podrobnosti?
Je registracija obvezna?
Je. Predvsem zato, da imate boljši pregled nad svojimi kupljenimi ponudbami. Samo kot registrirani uporabniki lahko uveljavljate osupljive popuste in nagradne bonuse, ki vam jih ponujamo. Registracija je seveda brezplačna.
Kaj pa prijava na spletne novice?
Ni obvezna, vam bodo pa spletne novice krepko olajšale delo. Tako vam ne bo treba redno spremljati dogajanja na našem spletnem mestu, saj bodo ponudbe same poskakale v vaš nabiralnik
Kakšni so pogoji za nakup kupona?
Edini pogoj za nakup je, da ste registriran uporabnik, kar pomeni, da morate imeti ustvarjen svoj profil, ki vam bo omogočil spremljanje naročil, hrambo kuponov in še mnoge druge ugodnosti.
Kako kupovati?
Pri ponudbi, ki ti je všeč klikneš “Kupi kupon”, plačaš s kreditno kartico ali plačilnim nalogom in kupon bo po plačilu vaš !
Kaj se zgodi, če ponudba ne uspe?
Če ponudba ne uspe, vam nakažemo vaš denar nazaj.
Je kupovanje varno?
Ne glede na izbiro načina plačila, poskrbite in preverite, da so vaši podatki pravilni, da bo nakup in koriščenje kuponov potekalo varno in brez zapletov
Kako in kdaj izkoristiti kupon?
Kupon lahko izkoristite kadarkoli si zaželite, vendar še pred iztekom veljavnosti. Rok veljavnosti je napisan pod rubriko "Opombe".

Ali imajo ponudbe kakšne omejitve?
Vsaka ponudba je vedno omejena vsaj z rokom veljavnosti kupona. Poleg tega so določeni tudi drugi pogoji, kot so naprimer termini uveljavljanja kuponov, razpoložljivost kuponov, specifikacija ponudbe in dodatne ugodnosti ter druge pomembne informacije. Ničesar ne skrivamo v drobnem tisku, jasne opombe boste vedno našli v levem stolpcu ponudbe pod rubriko "opombe" in prosimo vas, da jih vsakič skrbno preberete.
Lahko kupone združujem?
Pogosto je to možno, vedno pa obstajajo izjeme. Najbolje da vedno preverite opombe na ponudbi, ki jih vedno najdete v levem stolpcu ponudbe pod rubriko "opombe".
Kaj se zgodi v primeru višje sile?
To je nekaj na kar ne vi, ne mi, pa tudi naši partnerji ne moremo vplivati. V primeru elementarnih nesreč in podobnih zapletov boste kupnino brez vprašanj dobili nazaj po kratkem postopku.