Nakup na obroke

V spletni trgovini Prihranite.si lahko na obroke kupujete imetniki kreditnih karticc Diners in American Express. Če še niste imetnik omenjenih kartic in bi želeli nakupovati na obroke, potem jih lahko naročite tukaj:

Diners kartica NAROČILO
American Express kartica NAROČILO
Diners Club kartica – plačila do 24 obrokov brez obresti
S kreditno kartico Diners Club lahko opravljate nakupe do 24 obrokov. Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, razen kartice. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico.
Diners omogoča nakupe na obroke tako za fizične kot za pravne osebe.
Pred nakupom na obroke se prepričajte, da imate aktivirano storitev obročnega odplačevanja, ki jo morate aktivirati na Dinersu. Za dodatne informacije o kartici Diners lahko pokličete na številko 01/5617 880 (Diners Club).

American Express – nakupi do 12 obrokov brez obresti
S kreditno kartico American Express lahko nakupujete do 12 obrokov. Nakupi na obroke so enostavni, obveznosti pa poravnavate s plačilom računa vsakega 8/18/28. v mesecu. Za dodatne informacije o kartici American Express lahko pokličete na številko (01) 568 03 00 (American Express).