Profesionalno PERMANENTNO podaljševanje in zgostitev trepalnic LASH PERFECT v Salonu Emporias v Ljubljani

Kupi kupon
80,00 €
39,90 €
Do konca
133 dni
Popust
50,13 %
Prihranek
40,10 €
Ponudba je uspela!
Kupujete lahko naprej.
Opombe
 • Ena oseba lahko unovči neomejeno število kuponov.
 • Kupone lahko kupite kot darilo
 • Ponudba zajema:
  1x 
  Profesionalno PERMANENTNO podaljševanje trepalnic LASH PERFECT
 • Storitev traja približno 150-minut (zaradi kvalitete in natančnosti kozmetičarke)
 • Vsako trepalnico Lash perfect se nanaša posamično kar daje trepalnicam  100% naravni videz
 • Vsi kupci kuponov na PRIVOSCI.SI imate možnost koriščenja 20% popusta za prvi refil
 • Obvezna predhodna rezervacija na 070/551-552
 • Odpoved že dogovorjenega termina je obvezna najmanj 48 ur pred koriščenjem, sicer se kupon šteje kot unovčen
 • Kuponi so unovčljivi 2 meseca od nakupa kupona

Način podaljševanja trepalnic Lash perfect, s katerim na popolnoma, zdravju neškodljiv, način dosežemo daljše, gostejše in lepše trepalnice. Trepalnice so urejene 24 ur na dan in so popolnoma nezahtevne za vzdrževanje. Na vaše trepalnice ročno nanašamo vsako trepalnico Lash perfect posamično in s tem zagotovimo kvaliteten in urejen videz.

Ste že naveličani vsakodnevnega nanašanja maskare, razpackanih ličil in zapravljanja denarja in časa za nanos le teh? 

Urejen videz, dolge in temne trepalnice brez vsakdanjega nanašanja maskare so želja vsake ženske, hkrati pa so to prednosti permanentnega podaljševanja trepalnic. Zapeljiv pogled poveča našo samozavest, počutimo se bolj očarljivi in še bolj zapeljivi.

S tehniko, ki jo uporabljajo v Salonu Emporias in svetovno priznano znamko Lash Percect, bodo vaše trepalnice podaljšali, zgostili in lepo oblikovali. Pri samem postopku pa bodo prisluhnili tudi vašim željam, ter glede na tip vaših trepalnic izbrali dolžino, ukrivljenost in debelino podaljškov. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravno ter so hkrati lahke in primerne za vsakodnevno nošenje. So nezahtevne za vzdrževanje in so vodoodporne.

Način podaljševanja trepalnic Lash perfect, s katerim na popolnoma, zdravju neškodljiv, način dosežemo daljše, gostejše in lepše trepalnice. Trepalnice so urejene 24 ur na dan in so popolnoma nezahtevne za vzdrževanje. Na vaše trepalnice ročno nanašamo vsako trepalnico Lash perfect posamično in s tem zagotovimo kvaliteten in urejen videz.

S profesionalnim podaljševanjem trepalnic je uporaba maskare nepotrebna. Podaljšane umetne trepalnice držijo dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti posameznika. Naravni ciklus rasti je med dvema do trema mesecema. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili ali obnove približno na vsak mesec.

Zablestite z odprtim, iskrivim in lepim pogledom!

Ponudnik

Salon lepote EMPORIAS - Ana Kristina Lipovšek s.p.