Plačajte le 20,99€ namesto 105€ in si zagotovite popolno postavo še pred poletjem! Pri nakupu 5 kuponov, vam 6-ti kupon podarimo!

Kupi kupon
105,00 €
20,99 €
Do konca
133 dni
Popust
80,01 %
Prihranek
84,01 €
Ponudba je uspela!
Kupujete lahko naprej.
Opombe
 • Ena oseba lahko unovči neomejeno število kuponov.
 • Kupone lahko kupite kot darilo
 • Pri nakupu 5 kuponov, vam 6-ti kupon podarimo!
 • Ponudba zajema:
  kavitacijo in kolagensko terapijo, v trajanju 45 min
 • Obvezna predhodna rezervacija na 070/551-552
 • Odpoved že dogovorjenega termina je obvezna najmanj 48 ur pred koriščenjem, sicer se kupon šteje kot unovčen
 • Kuponi so unovčljivi 2 meseca od nakupa

S pomočjo najsodobnejše tehnologije se še pred poletjem znebite pomarančaste kože in odvečnih maščobnih oblog, ki se nabirajo v vašem telesu. Preoblikujte svoje telo. Salonu lepote Emporias vam bo v pomoč, da boste rezultate dosegli hitro in enostavno.

 

KAVITACIJA

Kavitacija je postopek odstranjevanja maščobe iz problematičnih delov, kjer Vam z masiranjem in ultrazvokom razbijemo maščobne celice, ki se kasneje skozi krvni obtok absorbirajo in porabijo kot energija.

Je naraven, hiter, neboleč postopek oblikovanja telesa z nizkofrekvenčnim ultrazvokom in je varna alternativa kirurški liposukciji. Dokazano je, da nizka frekvenca deluje prevladujoče na vezno tkivo in maščobne membrane celic, tako da izgoreva maščobne kisline ( trigliceride ) nakopičene v celicah. Po domače: z masiranjem kože in maščobnega tkiva Vam na točno določeni globini v tkivu razbijemo maščobno tkivo v podkožju. 

Tako Vam s pomočjo ultrazvoka učinkovito pomagamo v borbi proti trdovratnim maščobnim oblogam, celulitu in vaskulaciji tkiva. Postopek kavitacije se izvaja ročno in zagotavlja zelo dobre estetske rezultate pri:

 • zmanjševanju nabiranja maščobe, ki je lokalizirana,
 • zmanjševanju obsega telesa, 
 • zmanjšanju celulita kakršnekoli oblike ali velikosti, 
 • povečanju cirkulacije krvi
 • povečanju hidracije krvi

Deli na katerih se izvaja kavitacija: boki, stegna ( jahalne hlače ), trebuh, zadnjica, notranja stran kolena, nadlaket in moške prsi. Poudariti moramo, aparat ni namenjen izgubi telesne teže, temveč zmanjševanju obsega telesa in oblikovanju telesa.

KOLAGENSKA TERAPIJA

Najprej morate vedeti, da je se kolagenska terapija izvaja v kolariju. Aparat zelo podoben solariju, le da so notri namesto škodljivih uvA in uvB žarnic, žarnice ki sijejo in s frekvenco vplivajo na proizvodnjo kolagena in elastina v koži. Enostavno ležete, se sprostite in pustite, da koža zaživi v vsej svoji lepoti.

Kolagenska terapija deluje nežno in dolgoročno. Prvi rezultati izboljšanja čvrstosti kože so opazni že po nekaj tednih kolagenske terapije. Kolagenske terapije poživijo vaš lasten kolagen in elastin in spodbujajo vaše splošno počutje z edinstvenimi vitamin D lučmi. Vaša koža izgleda pomlajena in bolj gladka. Zopet se počutite dobro v svoji koži.

Kolagenske terapije prinesejo dolgoročno izboljšanje vaše kože. Obnovijo mladostno moč na naraven in nežen način. Posebna svetloba v žarnicah aktivira funkcije kože s stimuliranjem produkcije kolagena in elastina in s tem se obnovi struktura kožnih vlaken, kar daje koži mladosten in svež videz.

Vsako telo je umetnina in mi bomo poskrbeli, da postanete popolni.

Ponudnik

Salon lepote EMPORIAS - Ana Kristina Lipovšek s.p.