55% popust na GLOBINSKO NEGA obraza z ULTRASONICOM in kozmetiko AFRODITA

Kupi kupon
45,00 €
20,25 €
Do konca
133 dni
Popust
55 %
Prihranek
24,75 €
Ponudba je uspela!
Kupujete lahko naprej.
Opombe
  • Ena oseba lahko unovči neomejeno število kuponov.
  • Kupone lahko kupite kot darilo
  • Ponudba zajema:
    1x globinsko čiščenje z ultrasonicom in masažo obraza z AFRODITA hranljivim serumom
  • Obvezna predhodna rezervacija na 070/551-552
  • Odpoved že dogovorjenega termina je obvezna najmanj 48 ur pred koriščenjem, sicer se kupon šteje kot unovčen
  • Kupon velja 2 meseca od dneva nakupa

Učinkovito, hitro in neboleče globinsko čišenje obraza z edinstveno Ultrasonic napravo, ki deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja.

POZOR! Ultrasonic globinsko čiščenje je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine. NIČ VEČ NADLEŽNEGA "STISKANJA". Ultrasonic je neboleč in zelo priporočljiv tako za tiste s problematično kožo kot za vse, ki želite čisto kožo le primerno vzdrževati.

Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic. Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastana. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Elastično valovanje deluje kotnežen in temeljit piliing, odstranjuje odmrle celice in loj, uničuje bakterije, odpravi strupe iz kože.

Za dobre rezultate pri problematični koži, je priporočljivo opraviti več (3 do 4) obiskov v nekaj tednih. Za vzdrževanje pa je priporočljiv 1 obisk na mesec.

Privoščite si danes!

Ponudnik

Salon lepote EMPORIAS - Ana Kristina Lipovšek s.p.